Mijn eigen auto! - Reisverslag uit Houhora, Nieuw Zeeland van Anke Feenstra - WaarBenJij.nu Mijn eigen auto! - Reisverslag uit Houhora, Nieuw Zeeland van Anke Feenstra - WaarBenJij.nu

Mijn eigen auto!

Door: Anke

Blijf op de hoogte en volg Anke

27 Maart 2008 | Nieuw Zeeland, Houhora

Even kort om jullie in mijn vreugde te laten meedelen.........:

Ik heb een auto!

Een Toyota Corolla Ceres uit 1992, 1.6 L 4 deurs sedan automaat.
Woensdag gekocht in Whangarei, de enige mankementjes zijn voorbanden die nog maar net kunnen en een kapotte airco (luxeprobleem) en het raam aan de bestuurderskant dat niet naar beneden gaat.
Hij rijdt erg lekker en ik ben er heeeeel erg blij mee want nu kan ik gaan en staan waar ik wil en bovendien al mijn zooi in de grote achterbak gooien. Twee koffers met kleren en nog wel een klein beetje meer sinds ik vertrok.

Ik zal nog even proberen om een foto erbij te doen!

• 26 Maart 2008 - 23:54

Anke:

Joost, die stomme landkaart van de VS laat Hawaii niet zien, weet ook verder niet wat ik er aan kan doen. X!

• 27 Maart 2008 - 06:14

Margreeth Maan:

Wauw Anke, wat een slee!!!
    Volgens mij zit het stuur aan de verkeerde kant!!
    Veel plezier ermee.
    groeten Margreeth

• 27 Maart 2008 - 07:33

Je Moeder!:

Mooie auto Anke! Voorzichtig rijden hoor!
    Niks doen wat je moeder ook niet zou doen of niet leuk zou vinden (!?), dan geniet je er het langst van!! Het heeft wat gekost, maar je onafhankelijkheid is ook wat waard.

Veel liefs en groeten,

je moeder

• 27 Maart 2008 - 08:07

Caroline:

Wheeeeehaaaa! Mobile! Must be great feeling indeed!

• 27 Maart 2008 - 10:32

Suus:

Hai Anke,

Lekker hoor..weer een eigen auto! Kan je weer zelf op pad.
    Leuk al die verhalen van je. Wel lekker om te lezen als ik weer opgesloten zit in ons muffe kantoor hahaha.
    Hier gaat verder alles prima!

Suus

• 28 Maart 2008 - 08:02

A:

Hee E! Mooi ding!!! Nog iets van je sollicitatie gehoord? Kun je ze zelf niet bellen of die vrouw van het uitzendbureautje? Groetjes, A.

• 28 Maart 2008 - 09:13

Corina:

Ziet er goed uit anke!!

• 29 Maart 2008 - 05:02

Anke:

Mam,
    Bedoel je misschien stil komen te staan op de grens van Voorschoten met een kapotte aandrijfriem? :-D hihi. Die van mijn auto is net vervangen zoals je wel gelezen zult hebben. Verder zal ik natuuuuurlijk voorzichtig rijden, maar NZ-ers zijn maniakken hoor. Maar don't worry!

• 31 Maart 2008 - 12:44

Arjen:

Auto heb je, ziet er goed uit, ben jij Thelma of Louise?

• 04 April 2008 - 07:19

Ola:

heeey Ank,wat leuk!!!!!!!!
    Doe je voorzichtig met je car?
    Gefeliciteerd.
    Groeten